Обробка деталей електрофізичними та електрохімічними методами - Прасолов Г. В. (НТУ «ДП», 2024)
Технологія обробки безперервно змінюється внаслідок впровадження прогресивних технологічних процесів. Широкого впровадження набули електрофізичні та електрохімічні методи обробки, які дають змогу покращувати якість поверхні деталей і широко застосовувати тверді сплави й матеріали.
Keywords: обробка деталей; електрофізичний метод; електрохімічний метод