Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління асортиментом підприємства - Гаврилов Даніїл Сергійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування ефективності рішень у сфері управління асортиментом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій у сфері управління асортиментом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний».
Substantiation of the effectiveness of solutions in the field of enterprise assortment management
Гаврилов Д.С. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління асортиментом підприємства / Д.С. Гаврилов– Д. : НТУ «ДП», 2025. – 66 с.
Keywords: УПРАВЛІННЯ; АСОРТИМЕНТ; АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА; СТРАТЕГІЯ ТА ТАКТИКА УПРАВЛІННЯ