Дослідження архітектурного шаблону BLoC для програмних додатків - Булана, Т. М.; Дергач, А. Є. (НТУ ДП, 2022)
Досліджено архітектурний патерн BLoC для створення мобільних та web-застосунків із використанням інструментарію Flutter та розглянуто його переваги та недоліки над іншими архітектурними підходами.
Keywords: патерни; шаблони; асинхронність; архітектура систем; мобільні додатки; web-додаток; Flutter; бізнес-логіка; BLoC