Розвиток та впровадження технології підземної газифікації вугілля - Саїк, П; Лозинський, В (Національний гірничий університет, 2016)
Мета даної роботи полягає в узагальненні результатів з розвитку та впровадження технології ПГВ на базі виконаних науково-дослідних проектів співробітниками кафедри підземної розробки (ПРР) Державного ВНЗ «НГУ».