Дослідження зразка динобону в якості дорогоцінного каміння біогенного походження - Демченко, О. О.; Шевченко, С. В. (My University, 2023)
Сьогодні на ринку присутня велика кількість різновидів коштовного каміння органогенного походження, що зазнали сицілифікації: скам’яніле дерево, кістки доісторичних тварин, тощо. Покупці бажають отримувати каміння те, що має високу ювелірну якість, а, також, рідкісність у порівнянні із звичними прикрасами. Одним з таких каменів є динобон, тобто мінералізована (силіцифікована) кістка динозавра.
Keywords: дослідження зразка динобону; дорогоцінне каміння біогенного походження; коштовне каміння