Дослідження та впровадження патернів Cache-Аside і Claim-Check веб-застосунку "Телеграм-бот ІТКІ" - Кваша О. О. (НТУ "ДП", 2024)
У роботі досліджено застосування патернів проектування Cache-Aside та Claim-Check веб-застосунку "Телеграм-бот ІТКІ" з метою оптимізації його продуктивності та безпеки. Розглянуто впровадження технологій Redis для кешування даних, що знижує навантаження на базу даних та прискорює аутентифікацію через JWT-токени, а також використання Minio для ефективної обробки та зберігання файлів.
Keywords: "Телеграм-бот ІТКІ"; проектування Cache-Aside; Claim-Check; зберігання файлів