До питання вдосконалення методики викладання курсу "Історія України" здобувачам загальної середньої освіти - Вільховий, А.; Нестерова, О. Ю. (My University, 2023)
Стрімкий розвиток новітніх технологій та популяризація інтернет-навчання у всьому світі створюють нові можливості для освіти, зокрема, в Україні. Здобування освіти онлайн стає дуже ефективним інструментом для отримання потрібних знань та навичок студентами. Якщо розглянути у цьому контексті саме Україну, за останні декілька років можна побачити багато позитивних змін у сфері дистанційної освіти. Наприклад, історію України можна позиціювати як одну із найважливіших дисциплін, викладання якої модернізується разом з онлайн навчанням. Це має велике значення у формуванні національної свідомості та розумінні послідовних історичних процесів, що відбувалися на території нашої країни.
Keywords: інтернет-навчання; дистанційне навчання; ОУН-УПА