Ефективність гідродинамічного видавлювання виробів із міцної малопластичної сталі - Дощечкіна, І. В.; Дуліч, Д. В.; Doshchechkina, Iryna; Dulich, Daryna (НТУ ДП, 2023)
В роботі досліджено структурні перетворення та властивості міцної, низькопластичної сталі під впливом гідродинамічного видавлювання, а також подальшого стабілізуючого відпуску.

Structural transformations and properties of strong, low‐plastic steel under the influence of hydrodynamic extrusion and subsequent stabilizing tempering were investi‐gated in the work.
Efficiency of products hydrodynamic extrusion from low ductility steel
Keywords: гідродинамічне видавлювання; деформація; низькопластична сталь; дислокаційна структура; механічні властивості; стабілізуючий відпуск; hydrodynamic extrusion; deformation; low ductility steel; dislocation structure; mechanical properties; stabilizing tempering