Системний аналіз та та класифікація незбалансованих даних для виявлення шахрайства - Нехаєв К.Д (My University, 2025)
Ця робота вписується у ширший контекст досліджень у сфері машинного навчання та аналізу даних, зокрема у дослідження, що стосуються класифікації незбалансованих даних.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Системний аналіз; класифікація; дані