Дослідження напружено-деформативного стану залізобетонних елементів, що підсилюються композитними матеріалами - Волкова, В. Є.; Локотей, А. В. (My University, 2016)
Залізобетонні конструкції займають провідне місце в світовому будівництві і зі збільшенням обсягу промислового і цивільного будівництва зростає і обсяги робіт, які пов'язані з ремонтом, посиленням і відновленням цих конструкцій. На даний час найбільшу кількість ушкоджень від аварій, не правильного проектування або від тривалого використання конструкції, мають елементи перекриття та покриття.
Keywords: Напряженно-деформированное состояние; Композитные материалы; Напружено-деформований стан; Залізобетонні елементи; Железобетонные элементы; Композитні матеріали