Соціальний захист працівника - Пашкевич, М. С.; Усатенко, О. В. (Видавництво НГУ, 2017)
Викладено основні відомості про соціальний захист працівника. Визначено політику держави у сфері зайнятості населення. Розкрито форми і системи оплати праці, сучасні поняття аутсорингу та аутстафінгу. Розглянуто порядок прийому на роботу та звільнення, зазначено переваги фрілансингу. Показано види відпусток та порядок їх надання. Наведено приклади нарахування та виплати допомоги з тимчасової непрацездатності. Розглянуто контроль утримань із заробітної плати. Для студенів вузів, які навчаються за спеціальністю «Облік і
Keywords: соціальний захист працівника; социальная защита трудящегося