Дослідження та удосконалення процесу випуску відбитої руди в блоках з трапецієподібним днищем - Ступнік, Микола; Калініченко, Олена (My University, 2018)
Одним із основних недоліків масового випуску відбитої руди з очисних блоків є втрати у гребенях між випускними отворами й на контакті з гірським або штучним закладним масивом сусідніх блоків. Втрати руди в гребенях складають 7 – 12% від загальних втрат руди по блоку.
Keywords: руда; відбита руда; отбитая руда