Збільшення тягової здатності приводної станції діючого стрічкового конвеєра - Дуганець, А. К.; Мацюк, І. М.; Дьячков, П. А. (НТУ ДП, 2022)
Стрічковий конвеєр - це пристрій безперервної дії, що транспортує, з робочим органом у вигляді стрічки. Призначений для переміщення насипних або штучних вантажів. Сфера застосування цього виду транспорту дуже велика. Широко представлений на промислових виробництвах, у рудниках та шахтах, в інших галузях промисловості.
Keywords: стрічковий конвеєр; тягова здатність приводної станції; приводна станція; футеровка барабану