Угода про визнання винуватості - Пітюренко, Анна Валеріївна (НГУ, 2013)
20 листопада 2012 року вступив в дію новий Кримінально-процесуальний кодекс України, внісши багато новел до кримінального законодавства в цілому. Так з’явився новий процесуальний інститут – угода між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим про визнання винуватості.
Keywords: кримінальне законодавство України; уголовное законодательство Украины; кримінальний процес; уголовный процесс; визнання винуватості; признание виновности; підозрюваний; подозреваемый