Перспективи розвитку та удосконалення державно-приватного партнерства в Україні в сучасних умовах - Вяткіна Олена Андріївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Вяткіної Олени Андріївни академічної групи 281-21з-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є аналіз сучасного стану державно-приватного партнерства в Україні, визначення основних проблем та перспектив його розвитку, а також розроблення рекомендації щодо удосконалення механізмів державно-приватного партнерства в сучасних умовах
Keywords: державно-приватне партнерство; публічне управління; публічно-приватна взаємодія; форми співпраці держави і бізнесу; стратегічне партнерство; розвиток; удосконалення