Як адаптовується малий бізнес під час війни - Корицька, О. І.; Вахняк, О. В. (НТУ ДП, 2023)
Очевидно, що малому бізнесу зараз значно важче, аніж великим підприємствам, адже їхній запас фінансової міцності значно менший. Але навіть у таких умовах, незалежно від форми власності, розміру підприємства чи кількості працівників, керівництво та топ менеджмент шукає і знаходить вирішення проблем релокації, адаптації та успішної діяльності.
Keywords: малий бізнес; війна; адаптація