До питання щодо необхідності розробки механізму запозичення міжнародного досвіду в сфері охорони довкілля - Розумович, Ірина Миколаївна (НГУ, 2013)
Реформи, що сталися в Україні останнім часом є продовженням шляху до забезпечення сталого розвитку держави. Втім ефективне впровадження реформ вимагає об’єднання зусиль органів влади, суб’єктів господарювання та суспільства.
Keywords: міжнародний досвід; охорона довкілля; сталий розвиток; нормативно-правові з питань охорони довкілля