«Дослідження методами моделювання у САМ системі технологічного процесу механічної обробки деталі «Циліндр» - Чухрай Владислав (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем