Вплив хімічного складу на зносостійкість та міцність твердих сплавів у складних гірничих умовах - Камишацький О. Ф. (НТУ «ДП», 2024)
У гірничій промисловості, де експлуатаційні умови можуть бути екстремальними, важливо розуміти, як хімічний склад впливає на механічні властивості сплавів. В умовах підвищених навантажень і агресивного середовища, оптимізація хімічного складу сплавів стає критично важливою для забезпечення їх довговічності та ефективності.