Ефективне функціонування підприємств: податковий аспект - Вільховецька, О. В.; Цуркан, І. М. (НТУ ДП, 2022)
Система оподаткування підприємств – один із факторів, які впливають на показники діяльності бізнесу, свідчать про рівень їх ефективності. Податки є невід’ємною частиною господарювання підприємств різних розмірів та різних форм власності.
Keywords: податок; податковий аспект; підприємство