Інвестиційна політика як один з пріорітетних шляхів розвитку економіки регіонів - Мешок, А. М.; Ланко, О. В.; Семеренко, Я. О. (Видавництво НГУ, 2013)
В сучасних умовах спаду економічного розвитку регіонів важливу роль відіграють пошуки нових напрямів в регіональній реформі. На сучасному етапі дуже мало приділяється уваги новаторським питанням. Таким чином, розвиток інноваційної діяльності суб’єктів господарювання регіону може бути використаний як дієвий чинник економічного оздоровлення.
Keywords: Реформування та ефективність регіональної економіки; Національний університет ДПС України