Еволюція парадигми інноваційного розвитку - Єрохондіна, Т. О.; Коваленко, О. С. (НГУ, 2012)
У процесі формування сучасних уявлень про природу економічного зростання і роль інноваційних чинників у ньому відбувалася зміна парадигм, узятих науковцями за основу своїх теорій.
Keywords: еволюційна парадигма; эволюционная парадигма; економічний розвиток; экономическое развитие; інноваційна діяльність; инновационная деятельность