Окремі питання кримінально-правової характеристики погрози в науці кримінального права - Огородник, Вероніка Русланівна (НГУ, 2013)
Характерною рисою діючого кримінального законодавства є наявність значної кількості оціночних ознак. Незважаючи на різне розуміння їх юридичного значення, практично всіма авторами визнається, що саме оціночні ознаки Кримінального закону є одними з головних обставин, що перешкоджають однаковому застосуванню самого карного законодавства.
Keywords: кримінальне законодавство України; уголовный кодекс Украины; судова практика; судебная практика; фізичне насильство; физическое насилие; кримінально-правова характеристика; уголовно-правовая характеристика