Сталість у сфері гостинності - Васильєв, Д. К.; Якименко-Терещенко, Н. В. (НТУ ДП, 2024)
Галузь гостинності одна з тих, які найбільше постраждали від пандемії COVID-19. Однак зростання туризму в країнах світу у постпандемічний період характеризується позитивною тенденцією для компаній світу
Keywords: туризм