Програмне забезпечення розрахунку промислової механічної вентиляції - Безщасний, О. В.; Столбченко, О. В. (My University, 2019)
Наведено опис програми VentProm, яка призначена для створення, поповнення та коригування бази даних аеродинамічних і енергетичних характеристик промислових вентиляторів, вибору і визначення їх фактичних режимів роботи. Рішення завдань виконується в віконних формах, перехід між якими здійснюється за допомоги команд меню або кнопок швидкого доступу.
Software calculation of industrial mechanical ventilation
Keywords: алгоритм расчета; алгоритм розрахунку; вентиляционная сеть; вентеляційна мережа