Математичне моделювання функціонування системи захисту рудникових електроустановок - Бажін, Г. М. (My University, 2019)
Обгрунтована необхідність та розглянуто принципи побудови математичної моделі функціонування системи захисту рудникового електрообладнання. Виконано моделювання процесу її функціонування з урахуванням взаємозв'язку імовірнісних факторів появи аварійних ситуацій та показників надійності захисту.
Keywords: математичне моделювання; математическое моделирование; системи захисту; системы защиты; рудникових електроустановок; рудничных электроустановок; функціонування; функционирование