Забезпечення участі молоді в житті громади через соціальне картування: на прикладі ініціативи «Сєвєр змін» (м. Сєвєродонецьк, Луганська область) - Мукосеєва, Леся (ДРІДУ НАДУ, 2021)
Важливою ціннісною складовою молодіжної роботи та молодіжної політики України є активна участь молоді в процесах прийняття рішень й впливу на життя своєї громади. Одним із таких нових підходів в роботі є соціальне картування.
Keywords: молодіжна робота; соціальне картування