Зворотний інжиніринг поворотного редуктора очисного комбайна - Булавін Єгор Юрійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Булавіна Єгора Юрійовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка конструкторської документації поворотного редуктора комбайна.
Keywords: поворотний редуктор; комбайн; коефіцієнт запасу міцності; шліцьове з’єднання; зубчасте зачеплення; модуль; міжосьова відстань; небезпечний перетин; ділильний діаметр