Характеристики підприємців як чинники успіху в професійній діяльності - Гуда, Владислав Олексійович; Шаповал, Вадим Анатолійович (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Підприємництво є рушійною силою розвитку провідних демократичних країн світу з ринковою економікою. Завдяки підприємницькій ініціативі виникає пропозиція товарів та послуг, що обумовлює можливості задоволення потреб людей та рівень їх життя. Внаслідок реалізації підприємницьких проєктів суспільство стає більш фінансово спроможним: строюються робочі місця; формуються бюджети місцевих громад та країн; підвищується платоспроможність приватних осіб.
Keywords: підприємництво; розвиток підпиємництва; професійна освіта підприємців