Проектування інформаційних систем [Електронний ресурс]: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Проектування інформаційних систем» для здобувачів ступеня бакалавра спеціальності F6 Інформаційні технології - Олевський В. І.; Молодець Б. В. (НТУ "ДП", 2025)
Методичні рекомендації містять опис методики виконання лабораторних робіт з дисципліни «Проектування інформаційних систем» студентами спеціальності F6 Інформаційні технології. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня бакалавра спеціальності F6 Інформаційні технології та закріплення практичних нави- чок у засвоєнні дисципліни «Проектування інформаційних систем».
Keywords: проектування інформаційних систем