Визначення параметрів розташування системи грунтоцементних елементів в тілі зсувного масиву - Загоруйко, Є. А. (My University, 2015)
Виконано аналіз підвищення стійкості схилів шляхом зміни міцнісних характеристик ґрунтів за допомогою технології струминної цементації. Встановлена залежність коефіцієнту загальної стійкості схилу від висоти ґрунтоцементних елементів та відстані між ними.

Выполнен анализ повышения устойчивости склонов путем изменения прочностных характеристик грунтов с помощью технологии струйной цементации. Установлена зависимость коэффициента общей устойчивости склона от высоты грунтоцементных элементов и расстояния между ними.

The analysis of slope stability improvement by changing Strength characteristics of soilwith the help of jet grouting. Dependence koefitsientu overall stability of the slope heighthruntotsementnyh elements and the distance between them.
Keywords: грунтоцементный элемент; прочностная характеристика; устойчивость склона; стійкість схилу