Методологія та організація лінгвістичних, перекладознавчих та літературознавчих досліджень : матеріали до лекційних занять з дисципліни «Методологія та організація лінгвістичних, перекладознавчих та літературознавчих досліджень» для здобувачів ступеня магістр освітньо-професійної програми «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» зі спеціальності 035 «Філологія» - Алексєєв А. Я.; Москаленко Н. О. (НТУ "ДП", 2024)
Уміщено теоретичні відомості за темами курсу. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня магістр спеціальності 035 «Філологія» та закріплення знань у засвоєнні дисципліни «Методологія та організація лінгвістичних, перекладознавчих та літературознавчих досліджень».
Keywords: перекладознавчі дослідження; літературознавчі дослідження; англійська мова; германські мови та літератури