Державна фінансова підтримка відтворювальних процесів сільського господарства в Україні - Марунчак, В. О.; Стойко, А. С.; Виклюк, М. І. (НТУ ДП, 2023)
Процес відтворення вітчизняного сільського господарства в значній мірі залежить від державної підтримки, організованості самого процесу підтримки та контролю за виконанням державних програм підтримки, ефективності використання засобів наданих суб’єктам господарювання та результатів їх діяльності. Державна фінансова підтримка є невід'ємною частиною державної аграрної політики і являє собою сукупність різних важелів та інструментів, пільгового і безоплатного фінансування та спеціального оподаткування сільськогосподарських підприємств.
Keywords: фінансова підтримка; сільське господарство; державна підтримка