Про геолого-промислові особливості Карайкозівського нафтогазоконденсатного родовища - Козій, Є. С.; Ішков, В. В.; Єрофєєв, А. М. (НТУ ДП, 2022)
На даний час інформація про геолого-промислові особливості Карайкозівського нафтогазоконденсатного родовища повністю відсутня. Наведені у даній роботі основні результати виконаних авторами досліджень дозволяють заповнити цей пробіл.
Keywords: геолого-промислові особливості; Карайкозівське нафтогазоконденсатне родовище; Краснокутський район Харківської області; структурно-картувальне буріння