Палій, Тарас В'ячеславовичТарас В'ячеславовичПалій2022-04-222022-04-222022-01Палій Т.В. Удосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод») / Т.В. Палій. Д. : НТУ «ДП», 2022. с. 106http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160317Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес удосконалення організації збутової діяльності підприємства в сучасних умовах. Мета роботи – теоретичні, методологічні та організаційно-економічні підходи до організації збутової діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено збут як складову частину господарської діяльності; розглянуто формування системи управління збутовою діяльністю виробничого підприємства; проаналізовано особливості прогнозування збуту виробничого підприємства; наведено основні напрями вдосконалення збутової політики виробничого підприємства; проведено аналіз ринку молочної продукції України; оцінено техніко-економічні показники господарської діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод»; проведено аналіз збутової діяльності та конкурентного оточення підприємства; наведено пропозиції щодо удосконалення збутової політики у ТОВ «Пирятинський сирзавод»; спрогнозовано обсяги реалізації продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» з використанням методів економіко-математичного моделювання; обґрунтовано доцільність впровадження нового продукту у ТОВ «Пирятинський сирзавод» та оцінено ефективність запропонованих заходівКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес удосконалення організації збутової діяльності підприємства в сучасних умовах. Мета роботи – теоретичні, методологічні та організаційно-економічні підходи до організації збутової діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено збут як складову частину господарської діяльності; розглянуто формування системи управління збутовою діяльністю виробничого підприємства; проаналізовано особливості прогнозування збуту виробничого підприємства; наведено основні напрями вдосконалення збутової політики виробничого підприємства; проведено аналіз ринку молочної продукції України; оцінено техніко-економічні показники господарської діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод»; проведено аналіз збутової діяльності та конкурентного оточення підприємства; наведено пропозиції щодо удосконалення збутової політики у ТОВ «Пирятинський сирзавод»; спрогнозовано обсяги реалізації продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» з використанням методів економіко-математичного моделювання; обґрунтовано доцільність впровадження нового продукту у ТОВ «Пирятинський сирзавод» та оцінено ефективність запропонованих заходівukМОТИВАЦІЯ, ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ, КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ, ПРЕМІЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВУдосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод»)Improving the organization of sales activities of a production enterprise (based on the materials of LLC "Pyriatyn Cheese Factory")Other