Оцінка питомого пиловиносу із золосховища Придніпровської ТЕС - Березняк, О. О. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
В роботі була виконана оцінка маси твердих частинок, що за певних умов переходять у зважений стан із поверхні золосховища Придніпровської ТЕС та є потенційним джерелом пилового забруднення атмосфери м. Дніпро (зокрема, Самарського, Шевченківського, Соборного районів).
Keywords: Придніпровська ТЕС; золосховище; питомий пиловинос; методика розрахунку шкідливих викидів