Вплив довжини перегону маршруту міського пасажирського танспорту на зміну технічної швидкості транспортних засобів - Мирошніченко, А. М. (My University, 2014)
У роботі досліджується значимість факторів, що впливають на технічну швидкість транспортних засобів, при вирішенні задачі по визначенню довжини перегону, яка забезпечує мінімальні витрати часу пасажирів на пересування.

This work considers the significance of the factors affecting the technical speed of vehicles, with the task of determining the length of run, which provides a minimal investment of time passengers on movement.
The influence of the length of haul route of urban passenger transport on change to the technical speed of vehicles
Keywords: швидкість руху; a speed; довжина перегону; a length of run; міський пасажирський транспорт; an urban passenger transport; фактори впливу; factors of influence