Заходи пожежної безпеки на підприємстві: загальні вимоги - Дьяков, Д. В.; Іконніков, М. Ю. (НТУ ДП, 2022)
На кожному підприємстві потрібно встановити відповідний протипожежний режим. Одним із головних питань є визначити осіб, які відповідатимуть за забезпечення пожежної безпеки в Україні. Уся відповідальність за забезпечення пожежної безпеки на підприємстві покладається на його власника та керівника.
Keywords: пожежа; пожежна безпека