Нові підходи до рішення плоских задач механіки суцільного середовища в полярних координатах з викорстанням методу аргумент функцій - Чигиринський, В. В.; Науменко, О. Г.; Овчинников, О. В. (My University, 2020)
Розробити алгоритм спрощення знаходження рішень диференціальних рівнянь плоскої задачі механіки суцільного середовища в полярних координатах в рамках методу аргумент функцій комплексного змінного.

Разработать алгоритм упрощения нахождения решений дифференциальных уравнений плоской задачи механики сплошной среды в полярных координатах в рамках метода аргумент функций комплексного переменного.

Development of an algorithm of simplification of solving of continuum mechanics plane problem in the polar coordinates using the argument functions of complex variable.
New approaches to solving plane problems of continuum mechanics in polar coordinates using the argument functions method
Keywords: механіка суцільного середовища; метод аргумент функцій; граничні умови; співвідношення Коші-Римана; інтенсивність дотичних напружень; полярні координати; механика сплошной среды; метод аргумент функций; граничные условия; соотношения Коши-Римана; интенсивность касательных напряжений; полярные координаты; continuum mechanics; argument functions method; boundary conditions; Cauchy-Rie-mann conditions; shearing stress intensity; polar coordinates