АНАЛІЗ ХАРАКТЕРИСТИК ЯКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ - Классен, Я.В.; Симушина, О.С.; Харламова, Ю.М. (ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2011)
У роботі досліджується якість питної води, її мінералогічний склад. Розглядається функціональність і значення води для нормальної життєдіяльності людини.