Удосконалення еластомеру гвинтового забійного двигуна - Лосєв О. Г. (НТУ «ДП», 2024)
При використанні PDC доліт, які відрізняються високою продуктивністю, до гвинтових вибійних двигунів висуваються такі технічні вимоги: збільшення ресурсу рухової секції та корекція характеристики двигуна. Домогтися підвищення ресурсу можна шляхом підвищення довговічності робочих органів, опорних вузлів та з'єднань ротора та валу шпиндельної секції.
Keywords: еластомер гвинтового забійного двигуна; удосконалення