Особливості оцінювання систем менеджменту якості підприємств України - Лу Чжімін (My University, 2024)
Створення та впровадження системи якості на підприємстві передбачає розв’язання таких завдань. 1) аналіз діяльності, виявлення недоліків та проблемних зон у бізнес-процесах з рекомендаціями щодо їх усунення; 2) організація проекту з розробки та впровадження системи якості, навчання учасників; створення та впровадження документації системи якості в підрозділах підприємства; 3) підготовка внутрішніх аудиторів і проведення регулярних внутрішніх аудитів; підготовка до сертифікації та сертифікаційний аудит; 4) міжнародна сертифікація системи якості.
Keywords: ТОВ «МОДЕРН-ЕКСПО»; використання стандартів ISO; система