Онлайн бібліографія науковців Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя - Онисько, Г. Я.; Дубик, С. О. (My University, 2015)
У статті розглядається автоматизоване формування та онлайн висвітлення персональних бібліографій науковців університету.

The article lays out the method of automated formation and online publication personal bibliographies of university scientists.
Online bibliography of scientists from Ternopil Ivan Puluj national technical university
Keywords: вільне і відкрите програмне забезпечення; свободное и открытое программное обеспечение; персональна бібліографія; персональная библиография; open source software; personal bibliography