Дослідження громадянської ідентичності в зарубіжних джерелах - Третяк Я. С. (НТУ «ДП», 2024)
Вивчаючи громадянську ідентичність, вчені розробили широкий спектр підходів для кількісної оцінки та кращого розуміння цієї всюдисущої, але складної концепції. На сьогоднішній день більшість цих підходів базуються на теорії, але дуже мало хто базується на даних. В останні роки зростає спільнота дослідників громадянської ідентичності, тримаючи суспільство разом у часи поляризації.
Keywords: громадянська ідентичності