Техніко-економічне обґрунтування та модернізація електрообладнання підстанції «Привокзальна» - Шпак, Ігор Валерійович (My University, 2019)
Наведена інформація щодо призначення підстанції “Привокзальна 154/35/6 кВ”, наведені характеристики та технологічні процеси споживачів електроенергії. Виконані розрахунок та вибір трансформаторів, лінії електропостачання, апаратів відкритої і закритої розподільних частин підстанції. Проведений розрахунок вартості повної заміни (тобто модернізації) електротехнічного устаткування підстанції.
Keywords: модернізація; електрообладнання; підстанція; електричне навантаження; струм короткого замикання; трансформатор; джерело постійного струму