Промова до дня білого лотосу 8 травня , 2019 р. - Вісент, Хао Чин (НТУ "ДП", 2019)
Олена Блаватська, безумовно, була однією з найбільш чудових людей минулої історії, особливо за останні кілька століть. Вона не була знаменитою і впливовою, як Ейнштейн або Ганді, але ж, вона відкрила закриті двері для реальності позанауковим і культурним світом; це реальність, до якої людство прагнуло протягом багатьох століть.
Keywords: теософія; теософия