Цифрове робоче місто в органах публічного управління - Новіченко, Н. (НТУ ДП, 2022)
Цифрова трансформація, як глобальний тренд розвитку суспільства, безпосередньо впливає й на організацію роботи управлінців як у бізнесі, так і в сфері публічного управління. Одним з новітніх цифрових механізмів удосконалення якості управління є впровадження технології цифрового робочого місця.
Keywords: публічне управління; розвиток суспільства