Нематеріальні активи в інноваційному розвитку підприємства - Остапенко, А. В. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2008)
Розроблено систему критеріїв класифікації нематеріальних активів. Удосконалено теорію й методологію об'єктів нематеріальних активів. Запропоновано класифікацію об'єктів інтелектуальної власності.

The system of criteria of classification of intangible assets is developed. A theory and methodology of objects of intangible assets is improved. Classification of objects of intellectual property is offered.