Роль і тенденції розвитку німецької мови у сучасному світі - Хуртак, І. В.; Сухорученко, А. В.; Шарапат, А. В. (НТУ ДП, 2023)
Німецька мова є однією з найбільш поширених мов у світі, вона відіграє важливу роль в науці, освіті, бізнесі та культурі. Завдяки розвитку технологій та інтернету, німецька мова стала все більш доступною для людей у всьому світі, що призвело до зростання числа людей, які вивчають її. Однак, на фоні глобалізації та змін у міжнародних відносинах, постають нові виклики для німецької мови, які потребують уваги та дослідження.
Keywords: німецька мова; тенденції розвитку; сучасний світ