Підхід до визначення рівня внутрішнього забезпечення якості освіти на інституційному рівні - Григорук, П. М.; Григорук, С. С. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
Розроблено методику для визначення рівня внутрішнього забезпечення якості освіти (ВЗЯО) на інституційному рівні, яка включає систему показників та індикаторів у відповідності до стандартів ESG-2015 методи кількісного вимірювання та переведення отриманих числових оцінок у якісні.